Kuljettani lähti ilman minua!

Voi ei - valitettavasti emme saaneet sinua kyytiin mukaan!

Jos sinut merkittiin "peruuttamatta jätettynä matkana (no-show)" ja tarvitset silti kyytiä, varaa se uudelleen suoraan sovelluksessasi ja lähetä sähköposti täällä, jotta voimme tutkia mikä meni pieleen.

Jos sovelluksesi kuitenkin näyttää, että sinut noudettiin kyytiin, lähetä tekstiviesti suoraan asiakastukeen vastaamalla mihin tahansa tekstiviestiin, jonka olemme lähettäneet sinulle, jotta voimme peruuttaa kyydin ja varmistaa, että pystyt tekemään uuden varauksen.