Miten perun kyydin?

Voit peruuttaa kyydin suoraan sovelluksessasi "Peruuta" painikkeella!

Periaatteemme on, että kaikista kyydeistä, jotka peruutetaan yli minuutti varauksen jälkeen, ViaVan pidättää oikeuden periä 1€ peruutusmaksun. Tämä johtuu siitä tosiasiasta, että heti kun pyyntösi siirtyy järjestelmään, määrätty ajoneuvo ohjataan uudelleen sisällyttämään noutosi, joten se saattaa lisätä pienen kiertotien kuljettajan lisäksi myös kyydissä jo oleville matkustajille. Jos perut kyydin, koska nykyinen arvioitu saapumisaika on yli 5 minuuttia suurempi kuin varauksen yhteydessä ilmoitettu alkuperäinen arvioitu saapumisaika, järjestelmä luopuu peruutusmaksusta automaattisesti, koska ymmärrämme, että näissä tilanteissa jäsenten on kyettävä tekemään päätös kyydistään. Myös hätä- tai muussa odottamattomassa tilanteessa luovumme peruutusmaksusta.