Miten vaihdan salasanani?

Kun kirjaudut sisään, varmista ensin, että käytät samaa sähköpostiosoitetta, jota käytit ViaVan-tilisi avaamiseen. Pääset vaihtamaan salasanasi avaamalla sovelluksen ja valitsemalla "Kirjaudu sisään". Paina salasanakentässä "Unohditko salasanasi?"

Syötä puhelinnumerosi tässä ruudussa ja paina "Lähetä"

Kun olet saanut salasanan tekstiviestinä, voit palata takaisin sovellukseen ja kirjautua sisään salasanalla, jonka lähetimme sinulle. Kun olet kirjautunut sisään, voit vaihtaa salasanan haluamaasi.

Napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa "Valikko"-kuvaketta ja sitten kynäkuvaketta - tämä vie sinut muokkaamaan profiiliasi. Napauta "Muokkaa salasanaa"

Tässä ruudussa syötät nykyisen salasanan (tekstiviestillä saamasi salasana) ja kirjoitat valitsemasi uuden salasanan - lopuksi napauta "Tallenna".

Jos tarvitset lisäapua, älä epäröi lähettää meille sähköpostia täällä!