Missä odotan ViaVan kyytiä?

Varattuasi kyydin, sovellus näyttää kyytiinnoutopaikan, josta ajoneuvo noutaa sinut.

Koska palvelumme toimii kadunkulmalta kadunkulmalle, todellinen kyytiinnoutopisteesi saattaa hiukan poiketa siitä kohdasta, mihin pyysit noutoa. Se on yleensä läheisin kadunkulma, mutta sinua saatetaan pyytää kävelemään muutaman korttelin päähän. Joskus sovellus kertoo sinulle tarkan osoitteen tai noutopaikassa olevan yrityksen nimen auttaaksesi sinua löytämään oikean sijainnin. Kummassakin tapauksessa tarkka noutopaikka näykyy aina sovelluksessa.

Varmista, että olet noutopaikassa ajoneuvon saapuessa! Sovellus laskee minuutit ajoneuvosi saapumiseen ja lähetämme sinulle tekstiviestin, kun ajoneuvo on kahden minuutin päässä ja toisen viestin sen saapuessa. Jos tarvitset apua, voit vastata kyseiseen tekstiviestiin ja asiakastukitiimimme auttaa. Lisäksi voit ottaa yhteyttä kuljettajakumppaniin milloin tahansa suoraan sovelluksen kautta painamalla näytön alaosan oikealla puolella olevaa pientä vihreää puhelimen kuvaketta.

Muistathan: ViaVan on yhteisö ja jaat kyytisi muiden jäsenten kanssa. Odotuttamalla muita voit saada ilkeitä katseita ja jos olet myöhässä enemmän kuin minuutin tai kaksi, ajoneuvon on jatkettava matkaa. Niin ikävää kuin se onkin, tämä on ainoa tapa, jolla voimme kuljettaa kaikki matkustajat niin nopeasti niin uskomattomilla hinnoilla.

Haluatko odottaessasi seurata ajoneuvoasi? Pienennä karttaa sovelluksessa noutopaikaltasi tai napauta oikeassa alareunassa olevaa pientä kompassi-kuvaketta, jotta voit seurata ajoneuvoa kartalla sen lähestyessä.