Mikä on ViaVan?

ViaVan on kysyntäpohjainen kuljetusjärjestelmä, joka kuljettaa useita samaan suuntaan kulkevia matkustajia ja buukkaa heidät yhteiseen ajoneuvoon. Ajattele ViaVania bussina, joka on riittävän fiksu tulemaan milloin haluat ja minne haluat.

iPhone- tai Android-sovelluksemme avulla voit valita lähtö- ja kohdeosoitteet ja me hoidamme loput. Palvelumme toimiessa kadunkulmalta kadunkulmalle, noudamme sinut kyytiin läheiseltä kadunkulmalta ja jätämme sinut pois kyydistä muutaman korttelin päässä määränpäästäsi. Tämän avulla varmistamme, että jopa usean kyytiinnoudon kanssa matka-ajat ovat verrattavissa taksiin.