Sovellus ei tunnista lähtöosoitettani!

Kun varaat kyydin, järjestelmämme ehdottaa yleensä noutopaikkaa kahden korttelin sisällä tai yhden tien päässä. Jos sovellus siirtää noutopaikkaasi vain hiukan, järjestelmämme vain näyttää tehokkuutensa.

Siirretäänkö noutopaikkasi kauas siitä mistä haluat? Kokeile sijaintimerkkien käyttöä! Tämä ovat helpoin ja tarkin tapa asettaa lähtö- ja kohdeosoitteet ViaVan sovelluksessa. Liikuta karttaa kunnes sininen sijaintimerkki on haluamassasi paikassa ja valitse sitten "Vahvista sijaintini".