Miten maksan kyydin?

Paras tapa maksaa ViaVan kyyti on ostaa kyytikrediittiä sovelluksessa. Ennen kuin hyppäät kyytiin, siirry sovelluksen valikon kautta Kyytikrediitti-osioon ja valitse haluamasi summa. Joka kerta kun hyppäät kyytiin, vähennämme matkasi kustannukset jäljellä olevasta krediitistäsi. Jos jäljellä on kyytisi hintaa vähemmän krediittiä, vähennämme jäljellä olevan krediitin ja veloitamme loput hinnasta tililläsi olevalta kortilta. Voit myös ottaa käyttöön automaattisen uudelleentäytön ominaisuuden ja varmistaa, että krediittisi täydennetään kun se on loppumassa! Voit yksinkertaisesti valita sovelluksen Kyytikrediitti-osion alaosassa automaattisen täytön. Joka kerta, kun saldosi laskee alle 10€, tämä sallii kyytikrediitin automaattisen ostamisen viimeisimmän kyytikrediitti ostosi summan mukaan.