Miten varaan kyydin useammalla ihmiselle?

Sovelluksemme tukee tällä hetkellä kyydin varausta Espoossa jopa 4:lle hengelle. Kun varaat kyytiä ViaVan sovelluksessa, napauta noutonpaikan vieressä olevia - tai + painikkeita ilmoittaaksesi kuinka monta ihmistä on kanssasi (esim. jos matkustat kahden ystävän kanssa, valitse "+3").

Voit lukea lisää ylimääräisten matkustajien hinnoittelusta täältä.

(Huomio: sovelluksemme ei tällä hetkellä tue yhdessä matkustavien asiakkaiden kyydistä poistumista eri paikoissa, joten varmista, että menette kaikki samaan paikkaan!)