Syrjinnän vastainen käytäntö

ViaVan ei hyväksy minkäänlaista syrjintää jäsenten tai kuljettajapartnereiden suhteen; rodun, kansallisen alkuperän, uskonnon, sukupuolen, fyysisen tai henkisen vamman, iän, sukupuoli-identiteetin tai seksuaalisen suuntautumisen perusteella. Lisäksi ViaVan ei suvaitse minkäänlaista syrjintää palveluseläimiä kohtaan. Jäsenet tai kuljettajapartnerit, jotka rikkovat ViaVanin syrjinnän vastaisia käytäntöjä, voivat menettää pääsyn ViaVan-alustalle. Jos uskot, että ViaVan jäsenet tai kuljettajapartnerit ovat syrjineet sinua, anna palautetta ViaVan App sovelluksen palaute-osiossa, vastaa kyytisi vahvistustekstiviestiin tai lähetä meille sähköpostia täällä.