Miten luon ViaVan-tilin?

Jos käytät sovellusta ensimmäistä kertaa, sinun on painettava "Rekisteröidy" ja luotava tili, ennen kuin voit kirjautua sisään ja varata kyydin.

1: Napauta "Rekisteröidy"-painiketta sovelluksen aloitusnäytössä.

2: Kirjoita pyydetyt tiedot tämän näytön ensimmäiselle sivulle. Halutessasi voit jopa lisätä kuvan!

3: Siirry toiselle sivulle napauttamalla Seuraava. Syötä luottokorttisi numero, voimassaolopäivä, turvakoodi ja osoitteesi postinumerosi. Jos ystäväsi kutsui sinut, voit kirjoittaa hänen henkilökohtaisen promokoodin "Promokoodi"-ruutuun.

Kun kaikki tämä on valmista, paina "Liity" ja olet valmiina hyppäämään kyytiin!