Miksi ViaVan tarvitsee luottokorttini?

Kun rekisteröidyt ViaVaniin, pyydämme sinulta luotto- tai pankkikorttia. Voit käyttää mitä tahansa luotto- tai pankkikorttia ViaVan maksuja varten Joka kerta kun matkustat tai ostat kyytikrediittiä, veloitus on yksinkertaista ja saumatonta - veloitus menee automaattisesti antamaltasi kortilta. Ei murheita käteisvaroista, takaamme selustasi.

Paras tapa maksaa ViaVanista on ostaa kyytikrediittiä sovelluksessa. Ennen kuin hyppäät kyytiin, siirry sovelluksesi Valikko-ruutuun, valitse "Kyytikrediitti" ja valitse millä summalla haluat ostaa. Joka kerta kun kuljet ViaVanillä, vähennämme kyytisi kustannukset jäljellä olevasta krediitistä. Jos krediittisi ei joskus ole tarpeeksi, vähennämme jäljellä olevan krediitin ja veloitamme loput kyytisi hinnasta suoraan tiedoissasi olevalta kortilta.

Huomioithan, ettemme hyväksy pre-paid pankkikortteja.